BAS JO11-3 - CSV '28 JO11-10 : 7-4

BAS JO11-3 7 - 4 (5 - 2) CSV '28 JO11-10
19-5-2018, 09:00 uur

Kampioenschap is binnen!

Nadat de jongens van JO11-3 voor de winterstop net naast het kampioenschap grepen. Kregen ze afgelopen zaterdag weer een nieuwe kans.

Het was een spannende dag voor de jongens. Als ze winnen zouden ze kampioen worden. Als ze verliezen moesten er nog 2 wedstrijden gewonnen worden.

Gelukkig werd deze wedstrijd door de jongens gewonnen, maar dit ging niet zonder tegenslagen...

In de eerste minuut was al duidelijk dat beide teams wilden winnen. CSV'28 deed ook nog mee voor het kampioenschap dus je zag duidelijk dat zij er net zo graag voor wilden gaan als wij.

Gelukkig begon BAS scherp. De eerste helft was net 3 minuten bezig toen we een corner mee kregen. Abdullah gaf de bal perfect voor op het hoofd van Abdulhadi die hem aardig knap in de kruising kopte! De stand is 1-0. Nog geen 1 minuut later is BAS alweer in de aanval. De bal werd voorin netjes rond getikt en Abdulhadi wist de verdediging te doorbreken. De bal werd strak in de hoek geschoten waardoor we al weer 2-0 voor stonden. Uiteindelijk herpakte CSV zich. Bij de aftrap gingen zij meteen in de aanval. De spits stond 5 meter achter onze verdediging en kreeg de bal diep ingespeeld. Deze kans werd goed benut en hierdoor werd de stand 2-1. BAS herpakte zich goed en wisten nog 3 doelpunten te maken (1x Kornel, 1x Abduhadi, 1x Abdullah) helaas kregen we ook een doelpunt tegen dus de stand bij rust was 5-2.

In de rust zijn de jongens goed aangesproken. Vooral waar de verdediging op moest letten, want de spits van CSV stond constant een paar meter achter de verdediging waardoor hij makkelijk kan scoren.

De 2de helft begint...

CSV was de 2de helft aan het begin een stuk sterker. Het team uit Zwolle speelde goed over en de jongens van BAS hadden moeite om de bal weer te veroveren. Helaas stond de spits van CSV... nog steeds een paar meter achter de verdediging waar niet goed op gelet werd. Hierdoor kreeg BAS nog 2 doelpunten om de oren. De wedstrijd werd opeens heel spannend! Met een stand van 5-4 was alles nog mogelijk. Uiteindelijk liet BAS zich weer van de goede kant zien en wist nog 2 doelpunten te maken waardoor de eindstand bepaald werd met 7-4.

Ik ben vreselijk trots op de jongens. Ze zijn dit seizoen gegroeid als team en het is schitterend om dat terug te zien op het veld zaterdag.