9-4-2016

Grote klasse!

Vandaag speelden we tegen Hulshorst E3. Een tegenstander van hetzelfde kaliber.

Prima weertje. Iedereen was goed gemutst. De voortekenen leken derhalve goed.

De afgelopen trainingen hadden we goed aan de conditie gewerkt. Dat zag ik direkt terug in de wedstrijd. Bij balbezit zetten we allemaal druk. Niemand uitgezonderd. Bij balverlies deden we, allemaal, er alles aan om de bal weer te heroveren.

Het spelletje wat we spelen vraagt daar nou eenmaal om. Niemand mag verzaken.

Hulshorst hield ons ook scherp. Zij hielden continu 1 of 2 spitsen, heel diep, voorin. Bij balverlies, van onze kant, zou dat direkt gevaar kunnen opleveren. Maar verdedigend stonden we heel goed.

Datzelfde idee had ik met Wesley als diepste spits voor ogen. Voor Wesley betekende dat echter een nieuwe positie. Dus dat liep nog een beetje stroef.

Daar gaan we aan werken.

Desalniettemin was de 1e helft voor ons: 2-1. We hadden echter ruimschoots afstand moeten en kunnen nemen. Helaas lieten we de kansen onbenut. Zo ook de 2e helft. Enorme dotten van kansen...
En als zo vaak in het voetbal, als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel. Twee minuten voor tijd bepaalde Hulshorst, onverdiend, de eindstand op 3-3.

Overall: een prima pot met heel veel inzet. Ga zo door!

Komende trainingen gaan we afwerken op de goal.