BAS JO11-3 5 - 2  EFC '58 E5
2-11-2013, 09:00 uur

Winst voor BAS E3!

Vandaag een wedstrijd tegen EFC Ermelo E5.

BAS begint gelijk sterk aan de wedstrijd, wat na 2 minuten al een mooie kans voor Bjorn oplevert. Deze wordt door de keeper gekeerd. Dan komt EFC in de aanval dit levert via een mooie actie een hoekschop op voor EFC. Deze word mooi ingedraaid en de bal wordt naast geschoten, dwars door de koffie en thee bekertjes heen. Gelukkig geen gewonden. In de 8e minuut schiet Mark een bal net over na een mooie voorzet van Thom. Dan word Bjorn hard getackeld en word er gelijk uit voorzorg gewisseld, hij loopt een beetje te hinke benen maar komt later weer in de wedstrijd. In de 11e minuut komen de jongens en meisjes van de E3 er weer mooi uit, wat een mooi doelpunt voor Mark oplevert. In de 13e minuut was het weer raak voor Bas en scoort Mark zijn tweede doelpunt na een mooie voorzet van Lauran. Dan komt EFC er weer een paar keer goed uit met een paar mooie reddingen van Lars en een bal op de paal. In de 20e minuut is het weer raak Mark scoort zijn derde wat hem zijn eerste hattrick oplevert. Dan komt EFC er weer uit, maar Lars weet de bal weer te keren en zijn doel schoon te houden. Dan neemt Lars uit schiet de bal naar Bente die een mooie rush naar voren houdt en de bal mooi overspeelt aan Mark die vandaag op dreef is en zijn vierde doelpunt scoort. De tweede helft begint BAS weer sterk wat gelijk al een bijna doelpunt van Wilco oplevert na een mooie voorzet van Zoë. Dan komt Bente na een mooie actie oog in oog met de keeper te staan, maar de keeper weet de bal te keren. In de 37e minuut is het dan wel raak voor EFC en staat het 4-1. Lars heeft het nu een stukje drukker en de verdedigers van BAS krijgen het wat zwaarder er wordt weer gescoord door EFC 4-2. Dan komt BAS er weer goed uit met een paar mooie acties van Bente en Wilco beide schieten net naast. Maar dan komt Lauran weer door met een mooie bal op Bjorn die de bal doorspeelde aan Corné wat de 5-2 oplevert. In de laatste minuut is Lauran nog dicht bij een doelpunt maar hij schiet de bal op de lat. Jongens en meisjes van de E3 ik heb erg van jullie genoten een mooie wedstrijd met goed samenspel en een goed resultaat. Jullie verslaggever voor vandaag Ruud