BAS JO11-3 - Zeewolde E9 : 0-10

BAS JO11-3 0 - 10  Zeewolde E9
28-9-2013

BAS E3 - Zeewolde E9

Zaterdag 28 september, bijna iedereen is weer van de partij om een wedstrijdje te spelen, deze keer tegen Zeewolde E7. We missen Lauran, die is met de E2 mee omdat hun te weinig spelers hebben. We beginnen om 9.00 uur en al vrij snel gaan Mark en Wilco in de aanval maar helaas het mag geen doelpunt worden. Zeewolde geeft het niet weg en als snel maken ze 2 doelpunten vlak achter elkaar. Bente en Lucas verdedigen alsof hun levens er vanaf hangen. Zeewolde heeft de smaak te pakken en willen nog 2 doelpunten maken maar gelukkig houdt Lars deze 2 uit het doel. BAS laat zich niet kisten en gaat terug in de aanval, Mark heeft een mooi schot op het doel maar helaas hij gaat net naast. Zeewolde gaat terug in de aanval en het wordt 0-3. Ook al hebben we 3 doelpunten tegen het is een mooi spel en onze mannen en dames blijven vechten, ze gaan er echt voor!! Maar helaas er komt toch nog een 4de doelpunt tegen. Ook Zoë laat zich niet kisten en gaat in de aanval maar helaas de keeper van Zeewolde houdt hem. Dan hebben we even rust, niet te lang want het is koud en iedereen moet wel warm blijven. Gelijk na de rust gaat Zeewolde in de aanval en het lijkt of Lars de moed laat zakken want hij laat hem gaan. Vlak daarna valt dan ook de 0-6. Maar dan volgt er nog een aanval maar Lars herpakt zich en heeft hem. Jeetje wat moeten ze werken de mannen en de dames maar ze doen het allemaal hartstikke goed!! Aan de kant staan trotste ouders die ze nog even aanmoedigen. Björn gaat ook nog even flink in de aanval maar helaas de keeper heeft hem. Aan vechtlust ontbrak het niet alleen vielen de doelpunten niet voor BAS, het werd een eindstand van 0-10. Op naar volgende week, ik heb er zin in!!