BAS JO11-3 - CSV '28 E21 : 7-1

BAS JO11-3 7 - 1 (3 - 1) CSV '28 E21
20-4-2013, 09:00 uur

Bas E3 tegen CSV E 21

Alom tevredenheid vanochtend we starten de wedstrijd met stralend weer, na dat iedereen zich had gemeld en het fraaie BAS
shirt had aangedaan, was het voor het warmlopen instructie over ons spel en opstelling.
We waren vandaag met z'n tienen dus spelen we met 3 wissels in de eerste helft en de tweede helft.
De wedstrijd gaan net als anders aanvallend in en weten met het doorschuivwen druk te zetten op het veld van de tegenstander.
Met goed balbezit en elkaar aanspelen wanneer het kan hebben we mooie kansen, en weten er in de eerste helft zelf drie te scoren en 1 tegendoelpunt, mooie stand om de rust in te gaan.
In de rust nemen we een aantal zaken door, meer op positie blijven zodat we meer rust in ons spel hebben en elkaar beter weten te vinden.
In het spel word er goed overlegt , en weten we ook wanneer we moeten verdedigen al moeten we hiervoor nog wel aangemoedigd worden.

De tweede helft begint veel belovend, de tegenstander komt niet aan hun spel en spelen opnieuw op balbezit, en weten binnen het kwartier twee doelpunten te scoren, zelfs mooie kansen maar door een uitermate gooie keep van de tegenstander gaan ze er niet allemaal in.
We blijven in de tweede helft meer op positie, en vooral aanvallend weten we goed te pasen en blijven we druk zetten door meer op de helft van de tegenstander te spelen.
Ruim voor het einde van de wedstrijd staan we op 7 - 1 voor, door een prima inzet en hard werken hebben we verdient gewonnen en lopen met trots van het veld.
Man off the Match is deze keer Justin Petersen, hij heeft vleugels vandaag en scoort zelfs 4 keer.
Jongens prima gedaan op naar de volgende wedstrijden.

Adri Nitrauw.

Justin Petersen
4x

Maarten van Overloop

Furkan Genc

BAS JO11-3 - CSV '28 E21: 7 - 1 (3 - 1)

8' doelpunt 1 - 0  Justin Petersen (-)
12' doelpunt 2 - 0  Maarten van Overloop (-)
14' doelpunt 2 - 1
18' doelpunt 3 - 1  Justin Petersen (-)

24' doelpunt 4 - 1  Furkan Genc (-)
27' doelpunt 5 - 1  Maarten van Overloop (-)
32' doelpunt 6 - 1  Justin Petersen (-)
45' doelpunt 7 - 1  Justin Petersen (-)

Opstelling BAS JO11-3 (1-2-1-2-1):