BAS JO11-3 - DOS Kampen E6 : 5-1

BAS JO11-3 5 - 1 (2 - 1) DOS Kampen E6
13-4-2013

BAS E3 tegen DOS Kampen E6

Vandaag onze zevende wedstrijd van de competitie, we spelen thuis tegen een redelijke tegenstander en de eerste 10 minuten gaat de strijd gelijk op met over en weer een paar mooie kansen.
Binnen het kwartier weten we door een doelpunt van Maarten toch op 1 - 0 voor te komen.
Doordat we veel aanvallend spelen kunnen we DOS Kampen onder druk zetten en valt 10 minuten daarna de 2 - 0.
Zoals in andere wedstrijden komen we met regelmaat te terug bij het verdedigen en voor rust valt de 2 -1.
In de bespreking van de rust concluderen we dat we goed overspelen, al kunnen we nog meer de vrije man voorin aanspelen, als we verdedigen doen we dat met z'n allen.
We gaan volle goede moet de tweede helft in, Dos heeft een aantal serieuse kansen maar weet niet te scoren, zelfs een aantal vrije kansen voor de keep weten we af te slaan.
Door goed te paasen en vrije mensen voor de goal van de tegenstander weten we opnieuw in de tweede helft drie keer te scoren doordat we goed samen werken en de wil hebben om te winnen.
Het laatste doelpunt van Corne is er eentje van alure, vanaf ruim 12 meter vanaf de rechterzijkant weet hij een mooie boogbal te nemen die met uiterste preciesie achter de doelman verdwijnt, Corne is in deze wedstrijd de Man off de Match.
Jongens weer prima gedaan, jullie mogen opnieuw trots zijn op deze mooie overwinning op naar de volgende wedstrijd.

Adri Nitrauw.

Maarten van Overloop

Corné Koopmans

Fadi Al Gemise

BAS JO11-3 - DOS KAMPEN E6: 5 - 1 (2 - 1)

12' doelpunt 1 - 0  Maarten van Overloop (-)
18' doelpunt 2 - 0  Corné Koopmans (-)
22' doelpunt 2 - 1

29' doelpunt 3 - 1  Maarten van Overloop (-)
35' doelpunt 4 - 1  Fadi Al Gemise (-)
45' doelpunt 5 - 1  Corné Koopmans (-)

Opstelling BAS JO11-3 (1-2-1-2-1):