30-3-2013, 09:00 uur

Wedstrijd Bas E3 - SVI E9

Opnieuw was het deze ochtend koud, en de velden nog wit van een beetje sneeuw, na de bespreking in de kleedkamer weten we wat ons te doen staat, hopelijk winnen.
We beginnen met onze basis opstelling omdat we niet weten welke tegenstand we zullen krijgen.
Het begin van de wedstrijd gaat gelijk op, wij hebben mooie kansen maar ook SVI zit met een eerste doelpunt tegen vlak bij.
In de eerste helft na een mooie aanval van Corne, Furkan en Maarten weten we op 1-0 voor te komen.
Een kleine 10 minuten daarna weet de tegenstander met een corner en een lastige dwarrelbal te scoren.
We gaan de rust in met een goed gevoel, spel voorin word goed gespeeld, achterin en spelen via de zijkant verdient aandacht.
Begin van de tweede helft kan een aanval met een lange bal van Joost-Jan voorin vlink druk gezet worden, behendig vanaf de linker kant weet Maarten de bal langs de keep te spelen.
SVI laat het er niet bij zitten en weet hierna met een kopbal te scoren.
Door opnieuw goed van achteren op te bouwen, krijgt Calvin een mooie kans voor het doel van de tegenstander en legt de bal erin, hierbij een mooie stand van 3 - 2.

Al met al een mooie wedstrijd waarbij over en weer er genoeg kansen waren om te scoren, Jongens weer prima gedaan je mag allemaal met trots het veld verlaten.
Na deze wedstrijd spelen er nog een aantal spelers mee met de E4.
Op naar de volgende wedstrijd en zonnig en warm weer.

Adri Nitrauw.

Maarten van Overloop

Calvin Petersen

BAS JO11-3 - SVI E8: 3 - 2 (1 - 1)

12' doelpunt 1 - 0  Maarten van Overloop (-)
28' doelpunt 2 - 1  Maarten van Overloop (-)
36' doelpunt 3 - 2  Calvin Petersen (-)

Opstelling BAS JO11-3 (1-2-1-2-1):