KHC E2 6 - 6 (3 - 1) BAS JO11-3
2-2-2013, 09:00 uur
De Venen, Veneweg 1 Kampen

wedstrijd verslag KHC E2 - Bas E3

We starten met de eerste wedstrijd na de winterstop met een uitwedstrijd tegen KHC - E2.
We starten de wedstrijd met een aanvallende opstelling, en scoren na 10 min de 0-1, voor rust staan we er goed voor ruststand 1-3 een mooie uitgangspositie voor de tweede helft.
Na rust komt KHC vrij snel na rust op 3-3 , doordat we teveel willen aanvallen en er gaten in de verdediging ontstaan.
We blijven door gaan en staan zelfs achter met 3-5, maar we komen terug op 5-5. Ook na de treffer van KHC 6-5 weten we kort daarop gelijk te komen met 6-6.

Ook al is dit onze eerste wedstrijd iedereen toont zijn inzet, en moeten door de wisseling beter op elkaar in gaan spelen, positie houden en bij het verdedigen sterker terug komen.